Telefoonnummer

0615003454

E-mail

info@salonperfection.nl

Voetreflexmassage is een weldadige massage voor mensen die last hebben van stress, depressie, reuma, slapeloosheid, burn-out, gevolgen en bijwerkingen van chemokuren, maag en darmstoornissen, ter ontspanning van spier en gewrichtspijnen, angsten, menstruatiepijn, chronische klachten, verstopping, rugklachten, huidklachten, hoofdpijn, migraine, krachteloosheid, vermoeidheid, nek-schouderklachten, vocht vasthouden en verminderde weerstand.

In onze voeten zitten honderden energiepunten die corresponderen met de rest van ons lichaam. De grote teen bijvoorbeeld staat in verbinding met de hersenen, Door deze energie-punten te masseren of te prikkelen met een druk wordt de communicatie met de rest van het lichaam in gang gezet. Deze bijzondere uitwisseling zorgt er voor dat blokkades die vaak in een heel ander deel van het lichaam zitten worden aangezet te verdwijnen.

Vaak voelen mensen dat er direct iets gebeurt met de rest van het lichaam, want de delen in het menselijk lichaam hebben het vermogen met elkaar te communiceren. Voetreflexmassage wordt ook gegeven ter voorkoming van klachten en is geschikt voor iedereen.

De behandeling wordt uitgevoerd met magnesiumprodukten waaronder een voetbad, peeling, olie en een creme. Magnesium werkt kalmerend voor spieren, bloedvaten, brein en zenuwstelsel.
Het mineraal werkt effectief voor gespannen en verkrampte spieren en versterkt je immuunsysteem.