Telefoonnummer

0615003454

E-mail

info@salonperfection.nl

dermaOXY huidtherapie

Naar mate dat we ouder worden, maar ook door diversen huidproblemen vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid.
Hoe minder zuurstof dat de huid op kan nemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werken. Met als gevolg een vale huid, irritaties, rimpels en huidverslapping.

Maar gelukkig kan daar iets aan gedaan worden:

De DermaOXY zuurstoftherapiebehandeling zorgt in samenwerking met het hyaluron serum voor een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden de rimpels en huidproblemen effectief aangepakt.
Het eindresultaat is een stralende huid.

Hoe zit de behandeling eruit?

Voordat we beginnen wordt er na een intakegesprek de huid gereinigd met een milde reiniging met milk/lotion of een washgel.

Reiniging
Met de speciale DermaOXY peeling wordt de huid gescrubd en intensief gereinigd met behulp van een skinscrubber , daarna mag de peeling 10 minuten intrekken zodat de huid een goede doorbloeding en voorbehandeling krijgt om het optimale resultaat te krijgen van de behandeling.
Deze peeling wordt verwijderd met warme kompressen. Onzuiverheden worden manueel of met een steriel naaldje verwijderd.

Daarna wordt de dermaroller gebruikt.
De dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Door dit proces wordt de huid klaargemaakt om het serum en zuurstof extra goed op te nemen.
(Bij een kuurbehandeling zit in het pakket een dermaroller en serum om thuis dit ook te gebruiken.)

Met behulp van de DermaOXY machine die circa 90% geconcentreerde zuurstof produceert, wordt met behulp van een airbrush het serum op de huid aangebracht. Doordat dit een aantal keren herhaald wordt, wordt het serum diep in de huid aangebracht. Onder de druk vallen de ingrediënten in kleinere moleculen uiteen en worden zo als het waren in de huid “geperst”.
Dit geeft een succesvoller resultaat dan wanneer een serum op een normale manier op de huid wordt aangebracht.
Daarna wordt er met de zuurstofpen, de zuurstof aangebracht daardoor en in combinatie met het serum dat inmiddels al de huid verwerkt is worden:
Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd
Huidproblemen worden aangepakt en op langer termijn minder
Vochtbalans in de huid wordt hersteld
De huid wordt vitaal en straalt weer
Huidelasticiteit en structuur zijn verbeterd.

Masker
Om na deze intensieve behandeling de huid nog even te laten ontspannen, krijgt de huid een rustgevend masker, tijdens de inwerktijd kan er gekozen worden voor een kopje/koffie thee of warme hotstones bij de schouders, voor een diepere ontspanning.

De behandeling wordt afgesloten met een ontspannen gezichtsmassage.