Telefoonnummer

0615003454

E-mail

info@salonperfection.nl

Courtin

Courtin | Natuurlijk goed!
In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging.

De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

Alle producten van Courtin zijn op basis van Tea Tree olie, een natuurlijk wondermiddel wat gebruikt wordt om veel huidproblemen te verminderen. De producten zijn onder te verdelen in enkele lijnen:

gezichtsverzorging
voetverzorging
lichaamsverzorging

Alle producten van Courtin zijn op basis van Tea Tree olie, een natuurlijk wondermiddel wat gebruikt wordt om veel huidproblemen te verminderen.

Naast de professionele producten die in de salon worden gebruikt, zijn er ook dezelfde professionele producten voor thuisgebruik, die perfect aansluiten op de salonbehandelingen.