Telefoonnummer

0615003454

E-mail

info@salonperfection.nl

Acne behandeling

Het accent van een acne behandeling ligt op het manueel reinigen van de huid.
Hierbij worden blackheads en whiteheads (mee-eters) verwijderd met behulp van een klein naaldje en steriele doekjes.
Het doel van de diepte reiniging is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

Acne is niet van de een op andere dag verdwenen.
Zelfs de lichtste vorm van acne vereisen vaak langdurige aandacht.
Acne is niet altijd te genezen. Wel gaan de behandelingen ervoor te zorgen dat de huid rustig wordt en zo blijft.

Een standaard behandeling voor acne bestaat niet. Wanneer de ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan is de behandeling anders dan wanneer het vooral om alleen whiteheads (mee-eters) gaat.

De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook leeftijd en geslacht is bepalend met welk anti-acne producten wordt gestart.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De intake:
We beginnen door met behulp van een huid diagnose te bekijken waar de acne het meest aanwezig is, wat voor acne het is en wat voor voeding er gebruikt wordt in de vorm huidverzorgingsproducten, maar ook wordt er bekeken hoe het voedingspatroon is.

Reiniging:
Met behulp van verschillende producten wordt de huid gereinigd zodat de huid voorbereid wordt op de verdere behandeling.

Onzuiverheden verwijderen:
Vooraf krijgt de huid een intensieve peeling met warme compressen om de huid klaar te maken om de onzuiverheden te verwijderen.

Masker:
Er zijn verschillende maskers speciaal voor acne , deze zorgen ervoor dat de huid gezuiverd en gekalmeerd gaat worden. Wat het juiste masker is wordt bekeken per behandeling.

Afronding :
Het masker wordt na de juiste inwerktijd verwijderd, en daarna wordt na gelang het huidtype gekozen voor een voedende en beschermende creme.

Samen met een beschermende oogcreme en verzorgende lipcreme, sluiten we de behandeling rustig af en wordt er advies gegeven over de vervolg behandelingen en producten voor thuisgebruik.